Nyheder

16. august 2021

Så er træningen i gang.

Vores nye træner Maria og hjælpetræner Jonas er nu i gang med at skabe rammen for den nye Axelsen!

Tak til Brian for at være den ildsjæl der har fået det hele i gang sat.

Fra venstre: Jonas, Maria og Brian

24. juli 2021

Nu er der badminton for børn fra årgang 2009 til 2014 i Gadstrup (1. til 6. klasse).

 Vi er så heldige at have fundet en super dygtig badmintontræner til Gadstrup Badmintonklub, Maria Elling Glavind.

Så hvis dit barn har lyst til noget andet end fodbold, gymnastik eller spring, så har I nu muligheden for at starte til en super sjov sport som også kan give sved på panden, Badminton.

Træningen starter Mandag d. 16/8-21, Kl. 16.00 til 17.00 i Ramsø Hallen.

De to første gange man kommer er prøve-træninger (hvor vi har låne-ketchere), så man lige kan se om det er noget for én.

Til træning bedes børnene have en t-shirt, shorts samt indendørssko med og medbringe en drikkedunk, samt være omklædt til kl. 16.00, da vi kun har en time til rådighed i hallen.

Vi har maksimalt plads til 20 børn på holdet, så når dit barn har været til prøve-træning og/eller har fundet ud af at han/hun gerne vil gå til badminton, så er det bare at få meldt sig til 😊

Kontingentet er 500 kr. for en sæson.

Hvis der skulle være en eller to som kunne tænke sig at være hjælpe/afløser træner i tilfælde af sygdom eller andre forhindringer, ville det være fantastisk.

Af hensyn til vores planlægning og for at få en idé om hvor mange der kunne have interesse, så vil vi gerne vide hvor mange der kommer den første/anden gang, du kan skrive til hjælpetræner Brian Holm på en e-mail: b.holmm@yahoo.com 😊

Mvh. GSBS

————————————————————————————————————————————————————————————————

Bemærk! Vi sender ikke mere “Velkommen til badminton” med post til vore medlemmer

 På grund af stigende portopriser, har vi besluttet, at fra og med sæsonen 2016/2017, skal alle medlemmer selv orientere sig på vores hjemmeside om tilmelding og betaling for den nye sæson. Vi vil også informere på Facebook.
Umiddelbart efter hver sæsonafslutning, vil vi sørge for, at der på vores hjemmeside ligger fyldestgørende oplysninger om næste sæson mv.

Du klikker på “medlemsfolderen” i menuen til venstre. Her ligger alle relevante oplysninger om spilletider, ferier, klubmesterskab, priser og indbetalingsfrister mv.

Det er selvfølgelig vigtigt, at de angivne frister for at kunne beholde samme bane som tidligere år overholdes, idet vi ellers vil frigive banen til andre eller nye medlemmer.

Velkommen til den nye sæson og god fornøjelse med spillet.

 Venlig hilsen
GSBS, bestyrelsen

 

 

 

 

 

theme by teslathemes
Webmaster: Bjarne Jensen